LLIBRES DE TEXT I GRAMÀTICA

 

2004. Biologia per a  Batxillerat I i II (en Català).

 

Resum: Un llibre de text molt complet per a l'alumnat de primer de bachillerat. 

 

MOLT RECOMANAT (Descatalogat)

 

 

2005. Paleontologia, la ciència dels fòssils  (en Català).

 

Resum:  Una tesis de investigació amb toto el que es te que saber sobre la paleontologñia. El llibre esta acompanya d'un mini-CD amb imatges, un power point, una entrevista a un paleontòleg, etc. 

 

2011. Introducción a los JEROGLÍFICOS EGIPCIOS para Jóvenes y Adultos (en Jeroglífics y Castellà). 

 

Editorial: Circulo Rojo

ISBN: 978-84-9991-039-0

P.V.P.: 29,90 €

 

Resum a la contraportada: Qui no s'ha preguntat mai que contenen aquests estranys signes que apareixen en els textos i monuments de l'Antic Egipte? Com s'interpreten? A qui van dirigits?

 

Este joven autor, Èric Kirby, estudioso y apasionado de la gramática y la cultura del Antiguo Egipto, apuesta por  una guía para la introducción a la lectura de los jeroglíficos, basándose en la gramática egipcia, con  jeroglíficos a color que facilitan la comprensión al mismo  tiempo que amenizan su seguimiento. 

 

Inclou exercicis, al final de la teoria, perquè el lector pugui comprovar el seu nivell de comprensió i així anar familiaritzant amb el vocabulari.

 

Aquest llibre està pensat per a aquells que vulguin iniciar-se en l'escriptura i comprensió dels jeroglífics sense haver de recórrer a complicades gramàtiques ni complexos diccionaris, al final del llibre conté un modest, però útil, diccionari on es poden trobar totes les paraules utilitzades en tot el llibre.

 

MOLT RECOMANAT

 

 

OBRES LITERARIES

 

2009. Magia egipcia para tiempos modernos (en Castellà).

 

Resum: Una obra esotèrica que aproxima a la gent a un esoterisme i màgia dels inicis del temps però amb un nivell i tolerància per a la gent d'avui en dia. Recorrent tot el que es necessita, el que s'ha de fer i com fer-ho, amb rituals destacats.

 

 

2010. Hebet en ba: el libro del alma. (en Jeroglífics y Castellà)

 

Resum: Un llibre únic, de rituals egipcis, basats en textos antics (del llibre dels morts, dels textos dels sarcòfags / de les piràmides, etc.) Amb un resum de com fer els rituals i que resultat hem d'obtenir.

 

RECOMENDAT

 

 

ARTÍCLES LITERARIS

 

2008. Egyptosophia (per a la revista virtual Soplos de Magía)(en Castellà)

 

Resum: Resumeix la filosofia dels antics egipcis i com han arribat fins al nostre temps a través dels filòsofs grecs, dels conqueridors d'Egipte o de la pròpia religió cristiana.

 

 

2009. Egipto Verde, Egipto Arena... (per a la revista virtual  Summerland Magazine) (En castellà)

 

Resum: Parla de l'antic canvi climàtic que va provocar el final de l'Imperi Antic egipci, com la sequera i la fam van arrasar Egipte i com el desert va créixer fins avui dia on abans hi havia vegetació baixa i jardins. Amb imatges modificades de satèl · lits i altres creades completament.

 

MOLT RECOMANAT. 

 

 

 

ACTUALITAT

 

TREBALLANT EN L'OBRA La civilitzación perduda de Jules Verne, ¿realidad o ficción? (En castellà), que tracta de l'escriptor Verne i dos amics que viatgen a una terra desconeguda a partir d'un papir que descobreixen a Egipte, una obra que tracta de l'aventura que va poder haver tingut Verne un any abans d'escriure el seu llibre Viatge al Centre de la Terra com el puc haver amagat certa informació i certes coses per a la gent de la seva època, i todabia avui en dia, classificar la seva obra com d'aventures, ficció i imaginació i, així, protegir aquell món que havien trobat l'i els seus amics per uns pocs privilegiats que també ho amaguessin.

 

Amb informació de l'época  y ilustrasions propies sobre papir.

 

 

 

DESCARGES (Castellà)

Nostros, los hijos de Anubis                                        Egipto Verde, Egipto Arena...                                          Mágia Egipcia (a la practica)

© 2005-2019 Èric Kirby. Todos los derechos reservados. Tots els drets reservats. All rights reserved.

This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now