Èric Rodríguez López (Tarragona, 21 de febrer de 1987 -), més conegut en països de llengua hispànica i catalana com Èric Kirby, és un escriptor castellà de novel · les d'aventures, mitològiques amb un alt nivell de creativitat i llibres relacionats amb temes de egiptologia i esoterisme egipci. També escriu articles de paleontologia. Cal destacar que ha estat reconegut en l'art com a pintor, dibuixant, modificació d'imatges per ordinador, etc.

 

Infància y juventut 

 

Va néixer a Tarragona Espanya, el 21 de febrer de 1987. Va ser el fill gran i el més petit com diu la seva mare, és a dir, fill únic. Fill de Loly i d'Ángel, de famílies humils. Va viure al barri de Torreforta fins a desembre de 1993, que es va traslladar a Sant Pere i Sant Pau. El 1999 ingressa a l'institut de Sant Pere i Sant Pau, al 2003 ingressa a Batxillerat, en segon curs deixa els estudis. Ja a l'institut es va destacar per saber moltes coses de temes de paleontologia i egiptologia que estudien a la universitat, com algunes paraules i expressions de l'egipci antic.

 

Com qualsevol nen feia activitats esportives, colònies, extraescolars, però era destacat per la seva simpatia i humilitat. Als 8 anys va començar amb un professor de dibuix i pintura on el seu professor, Pere, va dir que tenia pinzellada d'artista i imaginació innates, per això va començar a pintar quadres abans que altres nens de la seva edat. Sempre anava amb unes fulles en una carpeta o llibreta per dibuixar en qualsevol racó que trobava. Va vendre molts quadres de diferents estils.

Durant la seva infància seus pares i ell van viatjar molt per Espanya, però a Kirby sempre li quedava un lloc on anar. El dia 1 de gener de 2007 va prendre l'AVE i es va anar tres dies a Madrid, es va quedar enamorat d'aquesta ciutat i el dia 15 del mateix mes es va traslladar a viure a Madrid. Als tres mesos es va anar dos mesos a Gran Canària on va treballar uns dies en un hotel de cinc estrelles de cambrer o de ruc de càrrega com ell deia, tot i el sou alt va haver de deixar per dolor d'espatlla i els peus li sagnaven per les butllofes produïdes per aquest treball ... se'n va anar amb un molt bon record, un alemany ja entrat en anys, el segon dia el va deixar cinc-cents euros pel bon cambrer que havia estat. Després d'aquest temps, va tornar a Madrid, la seva ciutat, on espera tornar, on va treballar poc temps. Als vint anys es va anar cap a Astúries on va estar uns mesos, on no tornaria mai més per viure. Va tornar amb la seva família a Tarragona, la crisi li va arribar a ell també.

 

Al 2009 va estudiar el primer curs de Jeroglífics a la Fundació Clos, el 2010 va fer el segon, l'últim curs, i li van assignar la titulació. Era l'escriba personal de Maite, la seva professora. La Generalitat de Catalunya també li va assignar una carta amb les hores lectives i pràctiques que havia fet en aquest curs perquè en el futur se li reconegués a l'hora d'exercir com a professor. Va optenir altres titulacions d'aquest mateix camp amb, també, assignació d'hores lectives i pràctiques de la Generalitat.

 

El 2010 publica, per compte propi, el llibre "Introducción a los Jeroglífcos Egipcios para jóvenes y adultos", amb vendes de més de 500 llibres de "boca en boca".

 

Va arribar 2012, època de l'inici de les Revoltes Egípcies. Aquestes comencen a mitjans del mes de l'febrer, tres mes abans de viatjar a Egipte (en ple conflicte) amb la seva mare. Ella no creia en les reencarnacions i de la nit al dia canvia d'opinió en veure a Èric anar al seu aire per Egipte com si tota la vida hagués estat. Cal confessar que Èric Kirby va plorar en cada racó d'Egipte. A cada tomba es posava malenconiós, en cada temple se li entelaven els ulls en llàgrimes en llegir els seus textos. Li van obrir un temple tancat al públic on, ell creu, que tots els déus que estan representats estan en la seva màxima "personificació" és a dir, tots amb el cap completament humana. Allà es troba el seu Déu,  Anubis (com hem dit amb cap humà completament, l'única representació a tot Egipte descoberta fins als nostres dies), on el van deixar sol plorat i resant ... fins que el va decidir tornar a la "actualitat".

 

Com diria un bon cristià: Èric Kirby viu al pecat ", perquè mai s'ha batejat ni ha fet la comunió... És A Egipte on fa una cerimònia de l'Antic Egipte i és batejat a El Nil com si d'un antic egipci es tractés. Entrava en llocs que els turistes no poden passar i llocs ocults al públic. Al anar amb vestit típic de egiptòleg, com si d'Indiana Jones es tractés, els turistes li feien fotos, a saber per quants Facebook i altres xarxes socials el van fotografiar sense saber de la existència d'aquestes fotografies.

 

Li va passar una anècdota a Barcelona, ​​mig any més tard del seu viatge, uns turistes asiàtics es van acostar a ell i van començar a parlar entre anglès i xinès ... van resultar ser uns turistes que havien estat a Egipte i li havien fets fotografies i aquesta vegada , a Barcelona, ​​es van fer fotos amb Èric que anava completament de "paisà".

 

Més tard s'ha tret la carrera de egiptologia, i dóna classes, cursos privats i conferències per llocs públics com llibreries, biblioteques, etc. A creat el programa "Enigmes de Kemet" en què parla d'Egipte, els seus misteris i, de com "ens han estafat" en parlar d'història d'Egipte per això la seva mítica frase o refrany "La història no és com ens han explicat" .

 

Els seus objectius són estudiar paleontologia i meteorologia, seguir publicant llibres, exercir de professor de jeroglífics i altres matèries d'egiptologia.

Actualment ven rèpliques egípcies fetes a mà, al detall i objectes personalitzats. Aquesta escrivint una novel·la de ciència ficció-històrica i un diccionari de jeroglífics que serà el més complet del planeta (amb algunes sorpreses en el seu interior).

Èric Kirby

© 2005-2019 Èric Kirby. Todos los derechos reservados. Tots els drets reservats. All rights reserved.

This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now